جلسه معارفه و آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت ورودی۱۴۰۳ برگزار شد.

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۲ کد : ۶۷۲۹ اخبار اطلاعیه ها اسلاید شو مدیریت آموزش
تعداد بازدید:۳۷

جلسه معارفه و آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت ورودی 1403 با هدف آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی، همچنین معرفی اساتید دانشکده در تاریخ 1403/07/09 در سالن جلسات پردیس دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.

در این جلسه اعضای محترم هیئت علمی رشته فناوری اطلاعات سلامت، ضمن عرض تبریک به دانشجویان و آرزوی موفقیت برای ایشان، به تعامل و گفتگو با دانشجویان پرداختند. همچنین سرکار خانم دکتر گلی ارجی مدیر محترم آموزش و پژوهش و مدیرگروه رشته فناوری اطلاعات سلامت، قوانین و مقررات و آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد را شرح دادند.

نظر شما :