تاریخ انتشار : 19 اسفند 1398 13:30

بازدید اعضای بورد رشته پرستاری وزرات بهداشت از دانشکده علوم پزشکی ساوه

اعضای محترم هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته پرستاری وزارت بهداشت ضمن بازدید از دانشکده علوم پزشکی ساوه، امکانات این دانشکده را طی بازدید یک روزه در تاریخ 30 بهمن سال 98 مورد ارزیابی قرار دادند.

نمایندگان اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته پرستاری وزارت بهداشت ،آقایان دکتر محسن ادیب و دکتر علی اکبر واعظی در تاریخ 30 بهمن ماه از این دانشکده بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید، فضا و امکانات دانشکده شامل؛ کلاس ها، کتابخانه ، سایت اختصاصی دانشجویان، ساختمان پراتیک  مورد بررسی ارزیابی نمایندگان وزارت بهداشت قرار گرفت و بعد از آن با دانشجویان گروه پرستاری این دانشکده گفتگو نمودند.

undefined

در ادامه، اعضای گروه بازدید در بیمارستان شهید مدرس ساوه حضور یافتند.  و در آخرین مرحله، جلسه گفتگوی اعضای بورد با ریاست دانشکده جناب آقای دکتر نیک روش انجام شد.