تاریخ انتشار : 14 دی 1398 0:0

بازدید اعضای بورد رشته فناوری اطلاعات وزرات بهداشت از دانشکده علوم پزشکی ساوه

بازدید اعضای محترم هيات ممتحنه، ارزشيابي و برنامه ریزی رشته مدیریت اطلاعات و انفورماتیک در تاریخ 11دی ماه سال 98

اعضای محترم هيات ممتحنه، ارزشيابي و برنامه ریزی رشته مدیریت اطلاعات و انفورماتیک پزشکی وزارت بهداشت ضمن بازدید از دانشکده علوم پزشکی ساوه، امکانات این دانشکده را طی بازدید یک روزه در تاریخ 11دی ماه سال 98 مورد ارزیابی قرار دادند. بر این اساس، آقایان دکتر اصغر احتشامی و دکتر رضا خواجویی نمایندگان اعضاي هيات ممتحنه و ارزشيابي رشته مدیریت اطلاعات و انفورماتیک پزشکی وزارت بهداشت، با همراهي معاون آموزشی ، مدیر آموزش و تحقیقات و مدیرگروه رشته فناوری اطلاعات سلامت ، از اين دانشكده بازديد به عمل آوردند.

undefined   undefinedundefined  undefined

در اين بازديد، فضا و امكانات دانشكده شامل؛ كلاس ها، كتابخانه ، سايت اختصاصي دانشجويان، سايت دانشكده مورد بررسي ارزيابي نمايندگان وزارت بهداشت قرار گرفت و بعد از آن با دانشجويان گروه رشته فناوری اطلاعات سلامت اين دانشكده گفتگو نمودند. در ادامه، اعضاي گروه بازديد در بيمارستان شهید مدرس ساوه حضور يافتند و در آخرين مرحله ، جلسه گفتگوي اعضای بورد با ریاست دانشکده جناب آقای دکتر نیک روش دانشكده انجام شد.