تاریخ انتشار : 1 دی 1398 12:30

جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده علوم پزشکی ساوه باحضور خانم "آتسوکو هوشینو" از حوزه علمیه قم برگزار شد

جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده علوم پزشکی ساوه با موضوع حجاب و عفاف و با حضور خانم "آتسوکو هوشینو" از حوزه علمیه قم برگزار شد

جلسه هم اندیشی اساتید  که دوشنبه ۲ دی ماه ۹۸ در سالن جلسات معاونت آموزش و تحقیقات، فرهنگی دانشجویی این دانشکده برگزار گردید خانم "آتسوکو هوشینو" زن تازه مسلمان ژاپنی حضور داشتند و حاضرین به بحث و گفتگو پیرامون مسئله عفاف و حجاب پرداختند.

در این جلسه خانم فاطمه هوشینو ضمن بیان چگونگی ایجاد تحول فکری و مسلمان شدنشان، در خصوص چگونگی حفظ حجاب خود در کشور ژاپن گفت:  پوشیدن لباس بلند در کشور ما اشکالی ندارد اما روسری سر کردن باعث ایجاد دردسرهایی می شود. حتی یک بار در فرودگاه دچار مشکل شدم تا اندازه ای که پروازم را از دست دادم. چون پلیس فرودگاه، من را مورد بازجویی قرار داد که از کجا آمده ام و چرا مسلمان شده ام و روسری سرکرده ام.

undefined

هوشینو با توجه به ارزش حجاب در نزد زنان مسلمان گفت: هموطنان من این مساله را نشانه مریضی و دیوانگی من می دانستند و معتقد بودند که شستشوی مغزی شده ام. از آنجا که روسری نشانه اسلام در ژاپن است و با توجه به مخالفت های خانواده ام مرارت های بسیار کشیدم اما اعتقاد کامل داشتم که حجاب نشانه عزت  یک زن است و هیچگاه خللی در اراده ام برای مسلمانی پدید نیامد.

undefined

ایشان ادامه دادند: من قبل از مسلمان شدن در زمینه های مختلفی کار می کردم ولی بعد از مسلمان شدن به خاطر داشتن حجاب، کار کردن خیلی مشکل بود. هیچکس زنان با حجاب را استخدام نمی کرد. خیلی فکر کردم که چگونه حجاب خودم را حفظ نمایم. هم می خواستم به مسئولیت های اجتماعی خودم بپردازم و هم حجابم را رعایت کنم.  لذا در یک کارخانه مواد غذایی استخدام شدم. چون لباس آنجا حجاب کاملی داشت و سرتا پا را می پوشاند و فقط در آن لباس چشم ها بیرون می ماند. لباسش هم گشاد بود و حجاب کاملی بود. خیلی سخت بود. درآمدی که می گرفتم خیلی خوب نبود ولی من احساس خوبی داشتم چون سعی داشتم دستور خدا را انجام دهم. با خودم می گفتم ممکن است که این کار صد در صد راضی کننده نباشد اما این کار را به خاطر خدا انجام می دادم.