تاریخ انتشار : 7 مهر 1398 0:0

اعلام زمانبندی مراجعه معرفی شدگان سری جدید رشته کاردانی فوریت های پزشکی سال 1398

موسسه

تاریخ  مراجعه

ساعت مراجعه

آدرس محل مصاحبه

تلفن تماس

علوم پزشکی ساوه

98/7/13

13 لغایت 14 بعدازظهر

ساوه-شهر صنتي كاوه-خيابان ياس-دانشكده پرستاری و مامایی ساوه

آدرس سايت:

(کد 086)

داخلی 109

تذکر: داوطلبان سعی کنند طبق برنامه زمانی اعلام­شده مراجعه کنند .آزمون­ها تنها در روزهای یادشده برگزار می­شود، بنابراین از مراجعة قبل از تاریخ­ یادشده یا بعد از آن پرهیز کنند.

مدارکی که داوطلبان لازم است در زمان مراجعه به دانشکده همراه داشته باشند، به شرح ذیل است:

·اصل شناسنامه به همراه 1 سری تصویر واضح از تمامی صفحات آن

·اصل کارت ملی و 1برگ تصویر واضح از آن

·اصل و تصویر گواهی­نامه رانندگی(در صورت وجود)

·مدارک مرتبط با فعالیت­های آموزشی، ورزشی ، فرهنگی ، اجتماعی ، خدماتی و.... (در صورت وجود)

· 1قطعه عکس  در ابعاد 4*3

·  اصل و یا گواهی موقت مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با  1برگ تصویر از آن

· گواهی­نامه، دیپلم و یامدارکی مبنی بر گذراندن دوره ویا مهارت­هایی در زمینه کمک­های اولیه، فوریت­های پزشکی، امداد و نجات،از سازمان هلال احمر و سایرمراکز آموزشی (در صورت وجود)

·به همراه داشتن لباس و کفش ورزشی مناسب جهت آزمون آمادگی جسمانی الزامی است

داوطلبان توجه داشته باشند در روزهای منتهی به آزمون حتما به سایت دانشکده به نشانی مندرج در جدول مراجعه نمایند.