تاریخ انتشار : 26 شهریور 1398 0:0

اطلاعیه ثبت نام حضوری ویژه پذیرفته شدگان مقطع کاردانی و کارشناسی آزمون سراسری سال تحصیلی 99-98

ثبت نام حضوری ویژه کلیه ی پذیرفته شدگان مقطع کاردانی و کارشناسی آزمون سراسری سال تحصیلی 99-98

ضمن عرض تبریک جهت موفقیت در آزمون سراسری سال تحصیلی 99-98

با توجه به اطلاعیه ی قبلی مبنی بر ثبت نام اینترنتی ،مراحل بعدی ثبت نام به شرح ذیل میباشد.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تحویل مدارک

ثبت نام حضوري طي دو مرحله معاونت آموزش و معاونت دانشجويي اقدام مي گردد:

1- ثبت نام معاونت آموزش

جدول زمانبندی مراجعه حضوری پذیرفته شدگان دانشكده علوم پزشكي ساوه

رشته ها

روز

تاریخ

مامایی - بهداشت حرفه ای- بهداشت محیط

یکشنبه

31/06/98

فوریتهای پزشکی- بهداشت عمومی- فناوری اطلاعات سلامت

دوشنبه

1/2/98

پرستاری- اتاق عمل - هوشبری

سه شنبه

2/7/98

بنابر دستور العمل سازمان سنجش اصل مدارک دانشجویان در پرونده بایگانی و تا زمان فارغ التحصیلی به دانشجو تحویل داده نخواهد شد. لذا از مدارک کپی و نزد خود نگهداری کنید تا در مواقع ضروری استفاده نمائید.

مدارک مورد نیاز در زمان مراجعه حضوری  : (معاونت آموزش)

1-پرینت اطلاعات ثبت نام شده در مرحله ثبت نام اینترنتی و کد رهگیری در چهار نسخه

2-اصل شناسنامه و  یک سری کپی از تمام صفحات آن

3-اصل کارت ملی و یک سری کپی از دو طرف آن

4- دو قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده

5-اصل مدارک تحصیلی و تصویر آن:

5-1-پذیرفته شدگان نظام قدیم:اصل یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهارساله- گواهی تحصیلی سال ماقبل و 2 سال ماقبل دیپلم

5-2-پذیرفته شدگان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی: مدرک دیپلم یا گواهی موقت پایان دوره متوسطه - مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی - ریز نمرات دوره سه ساله دبیرستان با مهر و امضاء دبیرستان

5-3-پذیرفته شدگان نظام آموزشی جدید (3-3-6): اصل مدرک یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم) - اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان(پایه دهم تا دوازدهم با مهر و امضاء دبیرستان

6. رسیدپستی پیش دانشگاهی و یا گواهی پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه.( ضروری است پذیرفته شدگان با دردست داشتن تصویر گواهی پیش دانشگاهی و یا گواهی پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه به دفاتر پیشخوان دولت در محل سکونت خود مراجعه و درخواست صدور تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی از آموزش وپرورش محل تحصیل خود برای دانشكده علوم پزشكي ساوه به  آدرس: ساوه- شهر صنعتي كاوه- انتهاي منطقه مسكوني- خيابان ياس- دانشده علوم پزشكي ساوه  كد پستي 3914334911  در خواست نمایند.)

7. مدرك مقطع كارداني ، كارشناسي براي پذيرفته شدگاني كه مجدداً در كنكور شرکت کرده اند.

8.مدرك انصراف از تحصيل براي پذيرفته شدگاني كه دانشجوي موسسات آموزش عالي مي باشند.

9.مدرک پايان طــرح نيروي انســـاني براي پذيرفته شدگاني كه داراي مدرك دانشگاهي در علــوم پزشكي مي باشند.

10-اصل حکم مرخصی سالانه یا مرخصی بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

11-فرم های تکمیل شده آموزش دانشکده

12-کپی کارت پایان خدمت(جهت آقایان)

قابل توجه پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد

-دانشجویان ظرفیت مازاد علاوه بر مدارک بالا ، ملزم به ارائه تعهد محضري به دانشگاه محل تحصيل جهت عدم انصراف از تحصيل خواهند بود.

-در صورت انصراف از تحصيل طبق مصوبه هيئت امناء دانشکده موظف به پرداخت جريمه می باشند.

-دانشجویان در زمان ثبت نام ملزم به پرداخت مبلغ 50 میلیون ریال به عنوان علی الحساب شهریه می باشند و ثبت نام تنها پس از پرداخت این مبلغ امکان پذیر می باشد.

تبصره 1 )بر اساس مصوبات این دانشکده دانشجویان پذیرفته شده نیمسال دوم نیز همانند دانشجویان نیمسال اول در زمان ثبت نام حضوری خود نیز می بایستی کل شهریه ترم اول خود را پرداخت نمایند.

تبصره 2) طبق مصوبات هیات رئیسه این دانشکده پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد جهت ضمانت پرداخت شهریه کل سالهای تحصیلی خود مکلف به سپردن سندتعهد محضری به مبلغ کل شهریه ثابت ترم های تحصیلی میباشند لذا نمونه فرم سند تعهد محضری در ذیل اطلاعیه موجود می باشد خواهشمند است با دانلود فرم مذکور و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی  شهر محل سکونت نسبت به اخذ سند تعهد محضری اقدام و در هنگام ثبت نام حضوری به مسئولین ثبت نام دانشکده تحویل نمائید این قسمت از فرایند ثبت نام الزامی می باشد و تائید ثبت نام قطعی دانشجو منوط به سپردن این تعهد محضری می باشد. جهت دریافت فایل تعهد محضری لطفاً کلیک فرمایید.

قابل توجه پذیرفته شدگان اتباع:دانشجویان اتباع نیز همانند دانشجویان مازاد در زمان ثبت نام ملزم به پرداخت مبلغ 50 میلیون ریال به عنوان علی الحساب شهریه می باشند و ثبت نام تنها پس از پرداخت این مبلغ امکان پذیر می باشد.

شروع کلاسها از 6/7/98

شروع کلاسهای دانشجویان پذیرفته شده نیمسال دوم:12/11/98

تلفن های ضروری:

1- در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی شماره 08642343395 داخلي 108

2- در خصوص مدارک ثبت نامی  شماره داخلي 3

3- در خصوص امور رفاهی (وام و..) شماره داخلي 1 و 2

4- در خصوص امور خوابگاه شماره داخلي 1 و 2

5- در خصوص تغذیه شماره داخلي 114

2-ثبت نام معاونت دانشجویی

مدارک مورد نیاز

·         تعداد عکس : 2 قطعه عکس4*3

·         کپی تمام صفحات شناسنامه (1 سری)