تاریخ انتشار : 25 شهریور 1398 14:30

دانشگاهیان، رهنوردان گذر از مرزهای دانش و دستیابی به ناپیداها و نادانسته هایند

به گزارش وب­دا ساوه؛ دکتر حمیدرضا کوهستانی معاونت آموزشی، تحقیقات، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی ساوه آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش وب­دا ساوه؛ دکتر حمیدرضا کوهستانی معاونت آموزشی، تحقیقات، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی ساوه آغاز سال تحصیلی جدید را  به جامعه دانشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و توانای مطلق و با عرض تبریک و تهنیت به دانشجویان گرامی که در آزمون سراسری سال 1398پذیرفته شده و آماده گام نهادن به عرصه وسیع علم اندوزی و انشاا... خدمت به مردم شریف میهمان می ­شوند.

ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان عزیز، مقدم دانشجویان جدید الورود دانشکده علوم پزشکی ساوه را گرامی می­ داریم و آرزوی توفیق روز افزون را برای این عزیزان از خداوند متعال خواستاریم.

دانشگاه کانون جوشش آفرینندگی و نوآوری است و دانشگاهیان، رهنوردان گذر از مرزهای دانش و دستیابی به ناپیداها و نادانسته­ هایند. کار دانشگاهیان، با بهره ­مندی از فرصت­ ها و امکانات آموزشی و پژوهشی گوناگون، تولید دانش و ارتقای سطح آگاهی و شناخت و عقلانیت در جامعه است و این خود زمینه آزادی و آمادگی کشور و گسترش رفاه و عدالت اجتماعی را فراهم می­ سازد. به حریم دانش اندوزی و مهرورزی دانشگاه خوش آمدید.

دکتر حمیدرضا کوهستانی

معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی ساوه